×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Efter kontroversen – G2:s vd tar känsofyllt adjö: "I feel fucking destroyed"

1
G2-grundaren Carlos Rodríguez lämnar organisationen efter Andrew Tate-kontroversen.
Carlos Rodríguez, vd och grundare för G2 Esports, lämnar organisationen till följd av sitt kontroversiella samröre med Andrew Tate. På Twitter tar Rodríguez ett känslosamt farväl i ett videomeddelande.

- Jag kan inte tro att jag ska säga detta, men... Min tid i G2 har nått sitt slut. Detta betyder att jag kliver ned från min position som vd, säger Rodríguez.

Han fortsätter i videon med att uttrycka sin sorg kring beslutet men talar gott om resan i organisationen med alla kollegor och tackar fans, sponsorer, investerare och förlag som möjliggjort drömmen för organisationen och dess involverade parter.

- Jag tar fullt ansvar för allt som har hänt de senaste dagarna, och tro mig när jag säger det att jag känner mig så jävla förstörd över detta, fortsätter Rodríguez.

- Jag är väldigt känslosam över detta men jag kommer inte att gråta, inte idag. Detta är min farväl-video så jag kommer fan inte gråta. Jag hoppas att ni minns mig för de bra sakerna, jag hoppas att det blir mitt arv, de bra sakerna. Jag är väldigt tacksam för er alla, tillägger Rodríguez.

På organisationens Twitter delades ett pressmeddelande som understryker att organisationen bär ett ansvar gentemot samtliga parter runt om i världen och att de inte på något vis stöttar kvinnohat.
Artikelbild: CarlosR/Twitter

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..