×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Riot förnekar uppgifter om att bolaget tvingat G2 att sparka sin vd

1
Enligt spansk media ska Riot Games ha svartlistat Carlos "ocelote" Rodríguez efter festkvällen med Andrew Tate.
Förra veckan beslutade esportprofilen Carlos "ocelote" Rodríguez att lämna sin roll som vd för G2 Esports. Beskedet kom efter att ocelote fått massiv kritik efter att ha festat med Andrew Tate, en pensionerad kickboxare som gjort sig känd för sina kvinnofientliga uttalanden i sociala medier.

Enligt den spanska esportjournalisten Yuste "nyustificado" Armero var det speltillverkaren Riot Games som krävde ocelotes avgång efter videon. Enligt nyhetssajten Dexerto sade nyustificado under en Twitch-sändning att "det verkar som att Riot gått till G2 och sagt att ocelote var svartlistad".


— Han kan inte vara en del av någonting som har med Riot att göra och även om det inte är bekräftat så verkar det som att han säljer sin andel i G2, säger nyustificado under sändningen.

I ett uttalande på Twitter bemöter Riots LEC-chef Maximillian Peter Schmidt uppgifterna som han menar är falska.

"Jag har sett flera falska rykten rörande G2 och Carlos och jag vill klargöra: LEC har inte krävt att Carlos skulle avgå från G2 eller fråntas sitt ägande. Vi inledde en utredning förra veckan enligt våra LEC-regler och den pågår fortfarande", skriver Schmidt i inlägget.


Artikelbild: Pressbild/G2 Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..