×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Kökspaniken: Streamer satte nästan eld på sitt hem under cooking stream

2
Klippet av streamerns panikartade matlagningsupplevelse sprids som en löpeld på sociala medier.
Under ett subathon hamnade den amerikanska Twitch-streamern Kelly "kjanecaron" Jane i en riktigt obehaglig och potentiellt farlig situation. Under sin sändning lagade kjanecaron mat när hennes stekpanna plötsligt fattade eld.

I panik valde kjanecaron att ta den oljefyllda stekpannan till diskhon för att skölja vatten på den, något man absolut inte ska göra då vattnet kan få den brinnande oljan att sprida sig i rummet.

Tack och lov löste sig situationen utan att det blev några större skador. I ett Instagram Story-inlägg berättade kjanecaron efteråt att hon bränt sin hand litegrann men att hon fått hjälp att släcka elden.

Klippet av den stressiga situationen plockades dock snabbt upp och spreds bland annat av nyhetssajten Dexerto på Twitter. I skrivande stund har klippet setts över 50 000 gånger vilket gör det till en av veckans mest sedda på plattformen.

Se klippet nedan

Artikelbild: kjanecaron/Twitch och kjanecaron/Instagram

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..