×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Youtube i ny jätteaffär — snor ännu en stjärna från Twitch: "Helt jävla galet erbjudande"

1
Den amerikanska stjärnan ska ha fått bisarrt mycket pengar för att byta plattform.
Under gårdagen överraskade Sykkuno, en av världens största streamingstjärnor, sina följare genom att meddela att han byter streamingplattform från Twitch till Youtube.

Beskedet meddelades genom en knappt två minuter lång Youtube-video där Sykkuno tackar för sin tid på Twitch och lovar fansen att fortsätta sina sändningar som vanligt fast under en annan URL.


Sykkuno är inte den första Twitch-stjärnan som lämnat Twitch för konkurrenten Youtube. Under förra året lämnade bland annat Ludwig "Ludwig" Ahgren, Timothy "TimTheTatman" Betar och Benjamin "DrLupo" Lupo plattformen för att istället skriva exklusiva avtal med Youtube.

Hur mycket pengar Youtube betalat Sykkuno för att lämna Twitch är inte känt. Enligt nyhetssajten Dexerto har Twitch-streamern KristoferYee, som spelat tillsammans med Sykkuno, uttalat sig i frågan och hävdar att det rör sig om mycket pengar.

— Jag fick höra att Sykkuno skulle gå till Youtube och hörde lite siffror och vad som erbjöds. Jag vill inte gå in på detaljer men erbjudandet från Twitch kontra Youtube var helt jävla galet. Det var helt löjligt. Det fanns absolut ingen mening för honom att stanna på Twitch. Absolut ingen alls, kommenterade KristoferYee avtalet.

Vid sin sista sändning hade Sykkuno över fyra miljoner följare på Twitch.

Artikelbild: Sykkuno/Youtube och Pressbild/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..