×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Riot stoppar kennyS från Valorant-debut: "Skulle spela professionellt"

2
Den franska superstjärnan var klar för sin Valorant-debut men stoppades av Riot Games.
G2 Esports-stjärnan Kenny "kennyS" Schrub var på god väg att göra debut som Valorant-spelare för OG Esports men stoppades av spelutvecklaren Riot Games. Det bekräftar kennyS själv i ett uttalande på Twitter.

Enligt AWP-stjärnan hade G2 och OG kommit överens om ett låneavtal på två månader som skulle möjliggöra för kennyS att delta i den franska nationella Valorant-ligan VRL. Riot accepterade dock inte låneavtalet.

Enligt nyhetssajten Dot Esports krävde Riot att 26-åringen skulle bryta kontraktet med G2 och skriva på ett nytt för OG för att tillåtas spela.

"Jag skulle spela professionell Valorant under en kort tid (omkring 2 månader) genom ett lån från G2 till OG. Mitt mål var att visa upp mig på Valorant-scenen och visa vad jag kan göra med spelet", skriver kennyS i sitt uttalande.

"Tyvärr accepterade inte Riot lånet på grund av kontraktrelaterade frågor. Jag skyller inte på någon, det är vad det är", skriver han vidare.


Vad framtiden har att utvisa för kennyS är ännu ovisst, men att den franska CS:GO-ikonen närmar sig ett spelbyte till Valorant råder det inte längre några som helst tvivel om.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..