×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

FPL-spelare avstängd efter toxiska kommentarer: "Bryr mig inte om vad randoms tycker"

1
19-åringen är bannad i minst en månad.
Bradley "Slugy" Kohler har blivit tillfälligt bannad på FPL. Anledningen är stötande kommentarer, senast mot Party Astronauts AWP-spelare Josh "PwnAlone" Pigue och Mythics Eric "Eric" W.

Incidenten mot PwnAlone, som var den sista droppen, involverade att 19-åringen kallade PwnAlone för homofobiska skällsord, som kunde höras på hans stream. Han sa det även i in-game chatten, och då var tillfälliga lagkamraten Jonathan "Jonji" Carey snabb att säga ifrån: "Sånt tillför inget till världen". Jonji och PwnAlone är båda med i Party Astronauts.

Med Eric var incidenten att Eric dödade Slugy, där Slugy som respons sa "Jag hoppas ERICs mamma dör."

Nyhetssidan Dust2 lyckades få ett uttalande av 19-åringen angående situationen:
"Jag vill inte säga något till utomstående personer, jag bryr mig inte om vad randoms tycker. Jag vill bara be om ursäkt direkt till PwnAlone ihop med andra som jag har trashtalkat, antingen direkt eller till streamen. Jag hatar ingen och vill inte att någon tror att jag gör det, det är bara en sån sak jag säger i stunden för att hypa upp mig/bygga upp mitt självförtoende."
Slugy har efter det gått ut på Twitter för att klargöra att det han menade var ord som "dogshit" och "bad", inte skällsorden.

Det är oklart hur länge Slugy kommer vara bannad, men enligt FPLs Product Manager Jared "Slove" Sloven blir det minst en månad.

Artikelbild: Twitter/Slugy

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..