×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Asmongold och Mizkif sade upp samarbetet — företaget lades ner efter en vecka

1
Efter att Twitch-giganterna sagt upp samarbetet har datortillverkaren tvingats lägga ned sin verksamhet.
Under förra veckan hamnade den amerikanska datortillverkaren Artesian Builds i en rejäl kritikstorm. Under en sändning på Twitch, där företaget lottade ut en dator till en av sina ambassadörer, ändrade företagets vd reglerna mitt under tävlingen för att inte behöva ge bort datorn till en streamer med få följare.

Under sändningen fällde vd:n dessutom ett antal förminskade kommentarer om streamern, något som delades på Twitter och som ledde till ytterligare kritik mot företaget. Till följd av kritiken valde flera Twitch-stjärnor, bland annat giganterna Asmongold, Mizkif och Pestily, att säga upp sina samarbeten med bolaget.

Nu meddelar Artesian Builds att företaget lägger ned sin verksamhet till följd av all negativ publicitet.

"Vi är ledsna över att meddela att vi från och med nu upphör med alla våra aktiviteter. Analyser av externa rådgivare pågår rörande en omstrukturering för att säkerställa en rättvis behandling av våra kunder, borgenärer och anställda", skriver bolaget i ett uttalande samtidigt som man öppnar för hjälp och investeringar utifrån.



Artikelbild: Asmongold/Twitter, Artesian Builds/Twitter och Mizkif/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..