×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Ryska streamers drabbade av sanktioner — får inte ut pengar från Twitch

1
Problematiken för ryska medborgare blir allt större med påtvingade sanktioner till följden av den ryska invasionen i Ukraina.
Ett flertal ryska streamers på Twitch ska enligt uppgifter vara stoppade från att ta ut genererade intäkter från plattformen på grund av sanktioner till följd av den pågående invasionen i Ukraina.

Bland uppgifter till bland annat Washington Post har ryska Twitch-streamers börjat få epost från plattformen som bekräftar att utbetalningar blivit blockerade och att Twitch är redo att betala de påverkade kreatörerna när de är tillåtna att göra så.
Den bifogade bilden i tweeten är översatt från dess originalspråk ryska och kan därför se märklig ut. Originalet kan finnas HÄR.

"Utbetalningar till finansinstitutet som är kopplat till ditt Twitch-konto har blockerats till följd av sanktioner... Twitch följer ekonomiska sanktioner som införts av USA och andra regeringar och följer de som införts som svar på situationen i Ukraina", står bland informationen i de rapporterade mailen.

I skrivande stund är det oklart vad som kommer ske framöver, men Twitch verkar i sitt meddelande beklaga situationen och att de gör sitt bästa för att betala sina kreatörer vid tillåtet tillfälle eller funktionerande förutsättningar.

Artikelbild: Pressbild/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..