×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Snoop Dogg värvas till Faze Clan — blir styrelseledamot när bolaget börsnoteras

1
Den legendariska rapparen har officiellt gått med i Faze Clan.
Under sitt uppträdande i Super Bowls halvtidsshow bar rapparen Snoop Dogg en Faze Clan-kedja. Det visar sig inte ha varit någon slump då den 50-årige rapparen nu presenterats som organisationens nya medlem och styrelseledamot.

I ett pressmeddelande avslöjar organisationen att Snoop Dogg både blir en av organisationens streamers och chef när bolaget noteras på börsen i vår. Rapparen själv meddelade sina fans om samarbetet genom att byta namn på Twitter till "FaZe Snoop" och dela en video till sina följare.


Enligt Faze Clans pressmeddelande var det Snoop Doggs son Cordell Broadus som kläckte idén om samarbetet.

— Det är bara rimligt att samarbeta med Faze Clan både som medlem och styrelseledamot... De unga identifierar sig med deras varumärke och det är något som min son Cordell visste vilket är anledningen till varför han förde oss samman, säger Snoop Dogg i pressmeddelandet.

Artikelbild: Pressbild/Faze Clan

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..