×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Youtube-profilen anklagas för crypto- och NFT-scams — ska ha tjänat över 21 miljoner kronor

1
Coffeezilla anklagar Jake Paul för att ha tjänat över 21 miljoner genom att marknadsföra värdelösa projekt för sina fans.
Youtube-profilen och boxaren Jake Paul förekommer frekvent på listor över youtubers som tjänar mest pengar. Nu anklagas Paul för att ha tjänat en del av de pengarna genom att lura sina fans och följare.

Det är Youtube-detektiven Coffeezilla som i dagarna valt att rikta anklagelser mot stjärnan. Enligt Coffeezilla ska Paul ha scammat sina följare på miljontals kronor genom olika NFT- och crypto-projekt.

I en åtta minuter lång video med titeln "Exposing Jake Paul's Secret Crypto Scams" går Coffeezilla igenom hur Paul till synes fått stora summor betalda i diverse cryptovalutor för att marknadsföra projekt till sina följare.

Enligt Coffeezilla ska stjärnan ha tjänat över 2,2 miljoner dollar (~21 miljoner kronor) på sina cryptoaffärer samtidigt som projekten han marknadsfört kort efteråt lagts ned eller minskat kraftigt i värde.

Se Coffezillas video nedan:

Artikelbild: Coffezilla/Youtube och Jake Paul/Youtube
Videokälla:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..