×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Fifflaren till HeatoN: "You used our money for your own gain"

1
Efter en turbulent sommar för Ninjas in Pyjamas pekar nya uppgifter från Robin "Fifflaren" Johansson mot att även Emil "HeatoN" Christensen hade ett finger med i spelet. I ett meddelande till Fragbite berättar HeatoN att han kommer att besvara anklagelserna via en video.
Esportvärlden skakades om rejält när den tidigare Ninjas in Pyjamas-spelaren Robin "Fifflaren" Johansson satt ner med Richard Lewis för att berätta om sin tid i organisationen. Sedan dess har fallet uppmärksammats rejält och andra tidigare anställda har gått ut med information som stöttar Fifflarens uttalande samtidigt som den tidigare ledningen talat ut om den gångna tiden.

Under helgen publicerade Fifflaren nya uppgifter i fallet där han går hårt mot Emil "HeatoN" Christensen. Via Twitter skriver den tidigare spelaren att han trodde att HeatoN var på deras sida och att de skrev nya kontrakt med organisationen för hans skull, men att de nu fått reda på att han var en del av kompotten som lett till Fifflarens uttalande.

You LIED in court and said you didn't have access to the bank accounts but you DID. You used our money for your own gain and made millions when the people that were working their asses off, skriver Fifflaren.

Fifflaren menar att HeatoN ljög i rätten kring att han inte hade tillgång till NiP:s konton och att han var den enda som hade möjligheten att flytta pengar mellan organisationens olika bankkonton. Enligt Fifflaren använde HeatoN spelarnas vinstpengar för att betala för sin advokat samt anställde sin tidigare flickvän med en lön på 20 000 kronor medan spelarna endast fick 14 500 kronor i månaden. Mikail "Maikelele" Bill ska endast ha fått 10 500 kronor och Faruk "pita" Pita 7 000 kronor i månadslön.

I feel very sad now when a lot of untrue accusations is circling around. Stay tuned for my story, it has papers from the Swedish court to back it up, skriver HeatoN via Twitter.

Till följd av Fifflarens avslöjande har communityn gått hårt mot HeatoN. Han har som svar på uppgifterna publicerat en tweet där han skriver att många uppgifter som cirkulerar inte är sanna. Han uppger även att han kommer att gå ut med sin sida av historien med papper från rätten som backar upp honom. I ett meddelande till Fragbite skriver HeatoN att han kommer att publicera en video under veckan där han berättar sin sida av allt.

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..