×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fifflaren talar ut: ”Delägaren åkte till Thailand med vinstpengarna"

5
Enligt Robin "Fifflaren" Johansson var det mycket som inte gick rätt till i Ninjas in Pyjamas under hans tid i laget. I en intervju med Richard Lewis lyfter svensken ett flertal stora problem som lett till att han tappat förtroende för organisationen.
I en intervju med Richard Lewis har Robin "Fifflaren" Johansson belyst en rad problem och ifrågasättbart agerande från ledningen i sin tidigare organisation, Ninjas in Pyjamas. Under intervjun berättar spelaren om tiden då CS:GO-laget formades 2012 fram till hans avsked 2014. I den drygt två timmar långa intervjun diskuterar Fifflaren bland annat om hur ledande personer i NiP informerat det dåvarande laget om hur den föredetta delägaren försvunnit till Thailand med samtliga vinstpengar från 2013. Detta är bara en av flertalet ekonomiska incidenter som spelaren lyfter fram.

Fifflaren som valt att gå ut först nu, fem år efter händelserna, berättar hur han pratat med andra föredetta spelare om det hela. Han uppmanar andra att också gå ut med information kring organisationen för att bygga på berättelsen kring NiP och hur de felbehandlat sina spelare och partners. Fifflaren berättar också om hur pengar från ett ökänt "NiP-Paypal-konto" försvunnit.

The organization parted ways with Robin ‘Fifflaren’ Johansson in 2014 and we have settled all outstanding financial obligations on September 20th 2016, after receiving his invoice 4 days earlier. Our current management team has worked with Robin during his time at Twitch, and has offered to welcome him back to the organization to work with the teams in 2017, skriver Hicham Chahine.

Organisationens nuvarande CEO, Hicham Chahine, har skrivit ett utlåtande som följd av intervjun där han anser att problemen Fifflaren diskuterar i regel handlar om den gamla ledningen och menar att dagens NiP inte är inblandade i debaklet.

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..