×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Banvåg drabbar mängder av Valorant-fuskare

1
Mängder av fuskare uppges ha blivit bannade.
Samtidigt som Valve brottas med stora problem med fuskare i Counter-Strike 2 har konkurrenten Riot Games genomfört "en massiv banvåg" riktad mot fuskare i FPS-konkurrenten Valorant. Det rapporterar bland annat anti-fusk-profilen AntiCheatPD.

Enligt rapporterna ska Valorant-utvecklarna ha lyckats knäcka en viss typ av fuskverktyg vilket lett till att mängder av spelare blivit bannade. Exakt hur många som blivit avstängda är oklart men av skärmbilder av olika Discord-kanaler för fuskare verkar det vara en betydande mängd som blivit avstängda.

Fusket som upptäckts är ett så kallat Direct Memory Access (DMA)-fusk som är särskilt svårupptäckt eftersom det inte involverar processorn.

"Valorant har genomfört en massiv banvåg mot DMA, vilket drabbat de flesta leverantörer. Vi har samlat några av reaktionerna från fuskare. Det verkar som om Vanguards tidskontroller på DMA-enheter har gett fuskutvecklare en tuff tid på sistone", skriver AntiCheatPD.


Artikelbild: Pressbild/Valorant
Videokälla: Blast/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..