×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Svensken besegrades i kvalet: "Ännu ett öppet kval, ännu ett lag som fuskar"

1
Rasmus "kreaz" Johansson anklagar laget för fusk.
På måndagskvällen spelade Rasmus "kreaz" Johansson och hans Dynamo Eclot det öppna europeiska kvalet till ESL Challenger Melbourne. I den fjärde rundan ställdes de mot fuskare och blev därmed utslagna.

Det menar i alla fall svensken på. Efter mötet mot KamKom valde han i ett inlägg att anklaga laget för fusk och skickade en pik till spelaren seksmashin.

"Ännu ett öppet kval, ännu ett lag som uppenbart fuskar och faceit-admins gör ingenting åt det. Välförtjänt av seksmashin", skriver kreaz.

I den tredje rundan slog KamKom även ut det danska Majorkvalificerade laget ECSTATIC. Då valde lagets spelare Patrick "Patti" Larsen att adressera detta.

"Ganska säker på att vi förlorade mot fuskare i Melbourne-kvalet, många skumma spelare som tidigare spelat kval där de blev avstängda. Jag har redan kontaktat admins, men de verkar inte bry sig. Kan ni snälla vakna?", skriver han.

Lagets resa tog dock slut i den femte rundan. Då visade sig Team Spirit Academy vara för starka.

Artikelbild: Kalle Strömgren och kreaz/X
Videokälla: ESL/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..