×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här planterar CS-fuskare bomben utanför kartan

1
Det uppmärksammade fusket är helt omöjligt att spela emot.
Ett frustrerande fusk i CS2 gör det möjligt för fuskare att teleportera utanför kartan och plantera bomben där det egentligen inte ska gå. De senaste dagarna har flera profiler uppmärksammat fusket och klipp som visar hur fuskare utnyttjar exploiten har cirkulerat på sociala medier.

Fusket ska ha funnits under en längre tid men det var först efter att den ryska youtubern HaiX postat om fuskjet på X som information om det började spridas på en större skala.


Efter att HaiX postat sin video på X har flera andra användare vittnat om fusket. I en uppmärksammad tråd på Reddit visar användaren Schnitzelwolf64 hur hans motståndare i en Wingman-match förstör matchen helt genom att teleportera utanför kartan och planta bomben där CT-spelarna inte kan nå den.

Cheaters plant outside of the map in Wingman and teleport mid game.
byu/Schnitzelwolf64 incsgo


Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och HaiX/X
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..