×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Transferrykte: Natus Vincere på väg att signa svenska Valorant-stjärnan

2
Storlaget sägs vara på väg att köpa hela Pontus "Zyppan" Eeks femma.
Förra veckan avslöjade speltillverkaren Riot Games vilka organisationer som blivit inbjudna att delta i de högsta Valorant-ligorna. Natus Vincere var en av organisationerna som fick en inbjudan till den europeiska högstaligan.

Nu rapporterar nyhetssajten Dot Esports att Navi kan vara på väg att köpa hela Fun Plus Phoenixs Valorant-lag. Enligt sajten ska den ukrainska organisationen ha inlett förhandlingar med Fun Plus Phoenix i samband med att Navi fått en inbjudan till franchise-ligan.

Under 2022 har Funplus Phoenix levererat starka resultat på den internationella scenen. Laget vann VCT Masters i Köpenhamn i juli och följde upp med en fjärdeplats i Valorant Champions i september. Laget består bland annat av den svenska stjärnan Pontus "Zyppan" Eek och coachas av svensken Erik "d00mbr0s" Sandgren.

Trots sina starka resultat fick Funplus Phoenix inte en plats i någon av Valorants högstaligor.

Funplus Phoenix ställer upp med:
Ryssland Andrey "Shao" Kiprsky
Sverige Pontus "Zyppan" Eek
Ryssland Dmitry "SUYGETSU" Ilyushin
Lettland Ardis "ardiis" Svarenieks
Ukraina Kirill "ANGE1" Karasiow

Sverige Erik "d00mbr0s" Sandgren (coach)

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..