×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Mediauppgifter: Proffslag skyldiga sina spelare över 100 000 kronor i utebliven lön

1
Den israeliska organisationen NOM Esports har rapporterats vara sena med löner till sitt förra Valorant-lag.
Efter att ha skiljts åt från sitt Valorant-lag så rapporteras NOM Esports vara sena med löner som sammanlagt uppgår till 10 000 dollar vilket är mer än 100 000 kr. Källor uppger att det inte är ovanligt att organisationen är sena med löner och spelare fick regelbundet vänta upp till 30 dagar.

NOM ska heller inte levererat ett flertal löften laget fått till exempel ett utlovat bootcamp innan VRL East Surge Stage 2 slutspelen som laget spelade. Anledningen till förseningen av lönerna hävdar organisationen bero på att de inte fått prispengarna från VRL East Surge där laget kom på tredje plats. Enligt NOM ska det skapat problem med kassaflödet.

Enligt en kommentar till dexerto är NOMs inställning att de är försenade med löner men att summan understiger 9 000 dollar. De skyller också övriga brutna löften på VRL East Surge och deras beteende innan slutspelet.

Efter turneringens slut bröt NOM Esports med Valorant-laget men efter att ha insett att det var laget och inte organisationen som ägde platsen i ligan så försökte de signa laget på nytt. Laget ville dock inte komma tillbaka till NOM.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..