×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Tittarrekord för Valorant när kinesiska laget debuterade

1
Efter sviktande tittarsiffror ser Valorant ut att vara på väg uppåt igen.
Den 31:a augusti markerade den första gången som ett kinesiskt lag tävlade i en internationell VCT-turnering. EDWard Gaming fick bära fanan för sitt land, då de i gruppspelet till Valorant Champions 2022 mötte Paper Rex från Singapore.

Debuten må ha slutat 1-2 för det kinesiska laget, men matchen i sig satte tittarrekord för ett VCT-event. Valorant har haft dåliga tittarsiffror på sistone, då det förra Masters-eventet i juli hade bland de lägsta siffrorna. Enligt Esports Charts fick nuvarande Champions 760 000 tittare på sin topp.

Valorants content creators hjälpte till att boosta engagemanget ännu mer, då många av dem ihop med populära proffs inte tog sig till turneringen utan streamade det på sina egna kanaler istället. Till exempel fick Tyson “TenZ” Ngo över 1,4 miljoner tittare på sin stream.

Den här turneringen är den sista öppna turneringen i VCT innan Riot nästa år går över till en franchise-modell.

Artikelbild: Pressbild/EDWard Gaming
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..