×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Topplistan: Sveriges största streamers i augusti 2022

3
Här är svenskarna som var störst på Twitch under augusti månad.
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som streamar på engelska som därför inte är med på den här listan.

CyrusTWO har nu hållit förstaplatsen i ett halvår, och dubblar nästan antalet tittade timmar från andraplatsen Frantixx. Frantixx har haft en väldigt stark månad, och har mer än dubblat sitt antal följare.

På fjärdeplatsen finner vi före-detta CS-proffset Daniel "DomiNate" Garcia , vars GTAV-streams har varit mer populära än tidigare. Sist hittar vi Emil "HeatoN" Christensen, som trots en lite sämre månad än vanligt håller kvar sig på femteplatsen.

Sveriges mest sedda Twitch-streamers i augusti 2022

1. CyrusTWO — 231 297 tittade timmar
2. Frantixx — 124 737 tittade timmar
3. slop3 — 107 472 tittade timmar
4. DomiNate — 101 133 tittade timmar
5. HeatoNcs — 88 184 tittade timmar
Bland kvinnorna fortsätter EmiliaHult vara populär, och går upp på en förstaplats efter att ha varit på andraplatsen förra månaden, med nästan dubbelt så många tittade timmar. Därefter hittar vi Nadmyre, som också har haft en strålande månad med en massiv ökning av följare.

Efter att ha fallit under topp fem förra månaden är Roxyproxxy tillbaka, och hack i häl ligger ImSoff. StepsisMaja gör sin debut i listan, och med hennes CS:GO-streams tar hon hem femteplatsen. Förra månadens förstaplats, fragariagaming, har alltså ramlat utanför listan.

Sveriges mest sedda kvinnliga Twitch-streamers i juli 2022

1. EmiliaHult — 26 935 tittade timmar
2. Nadmyre — 20 790 tittade timmar
3. Roxyproxxy — 17 725 tittade timmar
4. ImSoff — 15 183 tittade timmar
5. stepsisMaja — 12 659 tittade timmar
Artikelbild: ImSoff/Twitch, DomiNate/Twitch, EmiliaHult/Instagram


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..