×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Stewie2K kan byta spela till Valorant — fick privata meddelande läckta på stream

1
Jake "Stewie2K" Yip är tillbaka i hetluften. Nu ryktas det att den nordamerikanska spelaren kan vara påväg att byta spel till Valorant.
Evil Geniuses har haft ett tufft år i CS:GO. Laget har trots sina stora förändringar för säsongen inte sett någon som helst framgång. Lagets kapten, Jake "Stewie2k" Yip, har också varit i hetluften på grund av dem öppna konflikten med hans tidigare assisterande coach.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i Stewie-berättelsen. Det har ofta ryktats om att spelaren varit intresserad av att byta spel till Valorant. Han sa även själv i en stream under förra året att han troligen skulle byta över någon gång. Nu har det kommit mer information som spär på den teorin.

Valorant-stjärnan Matthew "WARDELL" Bowman råkade under en stream läcka privata steam-meddelanden med Stewie2K om Valorant. Där rekommenderar WARDELL att istället satsa på streaming i Valorant istället för att satsa på att vara proffs. Detta då han tycker att många av spelarna är "hjärndöda".

Bilden som spridits från WARDELLs stream
Bilden som spridits från WARDELLs stream

Spelaren har även nu spelat rejält mycket Valorant tillsammans med sina gamla lagkamrat Tarik "tarik" Celik och Jason "jasonR" Ruchelski. Detta och de rykten med att två spelare kan lämna Evil Geniuses efter spelarpausen gör att det ser ännu mörkare ut för detta lag.


Artikelbild: Joao Ferreira/PGL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..