×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Valorant-spelarnas kritik får Riot att pudla: "Jobbigt att läsa svaren"

1
De uteblivna funktionerna börjar reta upp Valorant-spelarna rejält.
Förra veckan släppte Riot Games ett blogginlägg där utvecklaren svarade på frågor relaterade till utvecklingen av Valorant. Utvecklarnas svar retade dock upp spelarbasen så mycket att en av Valorants ledande utvecklare fick gå ut på Twitter och pudla, rapporterar nyhetssajten Dexerto.

Anledningen till spelarnas ilska är att utvecklarna gjorde det klart att vissa väldigt efterfrågade funktioner inte kommer att implementeras någon gång snart. Repriser, pick och ban-system och möjligheten att ge bort skins är några av de funktioner som utvecklaren inte valt att fokusera på.

Arnar Hrafn Gylfason, som är en av chefsutvecklarna av Valorant, valde att svara på fansens reaktion på Twitter.

"Oj, det har varit jobbigt att läsa svaren på vårt Q&A-inlägg det senaste dygnet. Inte för att vi känner oss attackerade utan för att vi mår dåligt över att vi inte kommunicerat med er som vi brukade", skriver Hrafn Gylfason i sitt uttalande.

"Vi förstår er frustration och vi vet att vi inte har kommunicerat lika mycket vad vi har arbetet med. Medan vi arbetat med att utveckla kartor och nya agenter har vi inte gett er anledningar att bli taggade på framtiden, bara gett ursäkter för vad vi inte gör. Vi kommer att försöka ge lite bättre svar på var spelet är och dela några framtidsplaner som vi hoppas svarar på de flesta av era frågor", skriver han.


Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: Valorant/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..