×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Valorant-proffsets ilska — anklagar Riot för att stjäla pengar ur VCT-prispotten

1
Sentinels-stjärnan hävdar att Riot tagit pengar ur VCT Champions-prispotten för att täcka andra kostnader.
Det amerikanska Valorant-laget Sentinels slutade på en delad niondeplats i fjolårets största turnering VCT Champions. För detta skulle Sentinels och dess spelare få 20 000 dollar i prispengar.

Nu hävdar den bänkade Sentinels-spelaren Jared "zombs" Gitlin att prispengarna inte delats ut i sin helhet. Under en sändning på Twitch berättade zombs att spelarna i slutändan bara fick 1000 dollar utbetalt i prispengar var.

— Vi fick flera tusen dollar mindre. De tog pengar ur prispotten för att täcka kostnader för covidtest och andra kostnader för turneringen, sade zombs.

På frågan om han läckte känslig information svarade zombs att han inte bryr sig om så är fallet.

— Jag bryr mig inte, det spelar ingen roll för mig. Hade de betalat ut prispengarna hade det inte varit något problem, säger han.

— Vad ska hända? Ska de stänga av mig för att de inte betalat ut prispengarna?

I skrivande stund har varken zombs lag Sentinels eller Riot Games gjort något uttalande i frågan.

Artikelbild: Pressbild/Sentinels och Valorant

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..