×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Transferrykte: kennyS provspelar för Valorant-lag — kan skriva på inför sommarsäsongen

1
Den franska CS:GO-legendaren ska vara nära en comeback på servern.
Efter över ett år på bänken i G2 Esports kan det vara dags för Kenny "kennyS" Schrub att göra comeback på servern. Det ser dock inte ut att vara CS:GO-servrarna som 26-åringen siktat in sig på.

Enligt den franska journalisten neL provspelar nämligen G2-legendaren just nu för OG:s Valorant-lag.


Ända sedan kennyS bänkades av G2 i mars förra året har det ryktats om att han varit intresserad av att byta spel, något han till en början dementerade men efterhand öppnat upp för i olika intervjuer.

Så sent som för en månad sedan avslöjade kennyS i en intervju med just neL att han inte saknade tävlandet och att han haft flera möjligheter att gå med i ett Valorant-lag.

— Jag saknar inte CS. Jag saknar inte att tävla heller, för jag hade kunnat bli Valorant-proffs. Jag har fått erbjudanden från Valorant och till och med tränat med ett lag, sade han då.

OG spelade under vårsäsongen i den franska regionala Valorant-ligan med en helfransk femma och slutade då fyra. För tre veckor sedan bänkade laget en av sina spelare och har ännu inte presenterat någon ersättare.

Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..