×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

steel lämnar Counter-Strike — blir en del av 100 Thieves Valorantlag

1
Den kanadensiska CS-spelaren Joshua "steel" Nissan har valt att byta spel. Han gör nu precis som många nordamerikanska spelare och väljer att satsa på Valorant. Han har nu fått en plats i 100 Thieves.
Joshua "steel" Nissan har under det senaste året setts representera Chaos Esports Club. Laget har under den senaste tiden imponerat stort i Nordamerika och tagit sig upp på en 19-plats på Hltv:s världsranking. Trots detta så väljer nu den kanadensiska spelaren att han väljer att lämna laget och CS:GO i sin helhet. I en intervju med just Hltv så säger kanadensaren att han var stolt över sin prestationer de senaste åren men att det bara var en tidsfråga innan han skulle få lämna laget på grund av hans bann från majors.

Han väljer nu istället att satsa på Valorant och har redan hittat ett lag. Han ansluter sig nu till Nick "nitr0" Cannella och Spencer "Hiko" Martin i 100 Thieves. Han blir nu den sista av de tidigare iBUYPOWER-spelarna som väljer att byta över til Valorant, Braxton "Brax" Pierce, Keven "AZK" Lariviere och Tyler "Skadoodle" Latham representerar T1 medan Sam "DaZeD" Marine fokuserar på streaming.

100 Thieves
KanadaJoshua "steel" Nissan
USASpencer "Hiko" Martin
USANick "nitr0" Cannella
VärldenTBA
VärldenTBA

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..