×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

100 Thieves värvar nitr0 — kickar fyra spelare

1
Nicholas "nitr0" Cannella lämnade CS:GO-laget Liquid tidigare i augusti och kort efter det florerade rykten om att han överger CS:GO för att satsa på Valorant. Nu har den nordamerikanska organisationen 100 Thieves valt att värva nitr0 i deras nysatsning då deras lag haft flera dåliga resultat.
I slutet av juli värvade 100 Thieves spelarna Zachary "Venerated" Roach, Diondre "YaBoiDre" Bond, Alfred "Pride" Choi och Keane "Valliate" Alonso, och med Spencer "Hiko" Martin redan i laget, var laguppställningen komplett. Efter förlusten mot Immortals i FaZe Clan Invitational tweetade Hiko om förlusten varav hans mamma svarade: "Wow...HIKO is a great player! He`s only as good as his team allows. Changes need to be made @100Thieves". Laget har haft det tufft och organisationen väntade inte på sig med att göra ändringar.

Organisationen har nu agerat och släppt Venerated, YaBoiDre, Pride och Valliate medan Hiko är kvar och finns med i 100 Thieves nya satsning. De har även offentliggjort att Hiko får en nygammal lagkamrat i Nick "nitr0" Cannella som blivit värvad. Hiko och nitr0 spelade tillsammans i Team Liquid i CS:GO där höjdpunkten för laget blev en 2:a plats under ESL Cologne Majorn 2016.


100 Thieves
USANicholas "nitr0" Cannella
USASpencer "Hiko" Martin

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..