×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

T1 färdigställer sitt Valorantlag — Skadoodle blir den femte spelaren

1
Tidigare Cloud9-spelaren Tyler "Skadoodle" Latham är klar för T1 som deras femte och sista spelare till deras Valorant-uppställning. Den koreanska organisationen ser därmed till att tidigt vara redo för att tävla i Riot Games nya taktiska shooter.
Den koreanska organisationen T1, kanske mest kända för sitt League of Legends-lag, skrev redan i Mars kontrakt med sin första Valorant-spelare. Tre månader senare har man nu färdigställt sin laguppställning och den sista spelaren in är ingen mindre än före detta CS:GO-proffset Tyler "Skadoodle" Latham. Tillsammans med Keven "AZK" Lariviere, Austin "crashies" Roberts, Victor "food" Wong och Braxton "Brax" Pierce kommer den 26-åriga amerikanen att utgöra T1:s nya Valorant-lag. Ett lag fyllt med FPS-rutin då samtliga spelare har ett förflutet som professionella CS:GO-spelare.

Skadoodle och två av hans nygamla lagkamrater, Brax (då under namnet swag) och AZK, var under 2014 inblandade i en matchfixningsskandal när iBUYPOWER ställdes mot NetcodeGuides och oväntat förlorade. Det ledde till att flera spelare ur iBUYPOWER och NetCodeGuides stängdes av, däribland Brax och AZK. Skadoodle var den enda iBP-spelaren som inte fick en avstängning då han inte tog emot några skins för att lägga sig i matchen.

26-åringen är kanske mest känd för sin tid i Cloud9 där han gjorde sig känd som en av de bästa nordamerikanska AWP-spelarna. En av de mest minnesvärda turneringarna under amerikanens karriär var ELEAGUE Boston Major som spelades under 2018. Då stod Cloud9 för en imponerande comeback på finalens sista karta, Inferno. Det amerikanska laget vände då underläge 14-9 till seger 22-19 mot Faze Clan med svenska Olof "olofmeister" Kajbjer i laget. Efter framgångarna gick det dock inte lika bra och Skadoodle valde att sadla om från proffs till streamer i oktober 2018.

När Valorant släpptes i April blev amerikanen ett av många CS:GO proffs som valde att satsa på Riot Games nya spel. Det verkar också ha väckt lusten att tävla hos Skadoodle och han deltog i flera av turneringarna som avgjordes under betan. Hur framtiden ser ut för T1:s Valorantlag är dock inte inte helt tydligt. Riot Games har fortfarande inte släppt några stora nyheter om hur Valorants esport-scen kommer att se ut. En sak är iallafall säker och det är att T1 är redo för den.

T1
USABraxton "Brax" Pierce
KanadaKeven "AZK" Lariviere
USAAustin "crashies" Roberts
USAVictor "food" Wong
USATyler "Skadoodle" Latham

USADaniel "froD" Montaner (coach)

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..