×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Allmänt

100 Thieves värvar Hiko — blir organisationens första Valorantspelare

1
Fler och fler CS:GO-spelare väljer att överge spelet till förmån för Riot Games nya taktiska shooter, Valorant. Den senaste i raden är amerikanen Spencer "Hiko" Martin som kommit överens med 100 Thieves.
Idag meddelade den 30-åriga CS:GO veteranen Spencer "Hiko" Martin att han slutar med CS:GO för att bli kapten i 100 Thieves nya Valorantlag. Amerikanen som spelat i hela 12 olika organisationer under sin karriär kommer nu att flytta till Los Angeles, så fort den rådande situationen har förbättrats, för att hjälpa 100 Thieves med att bygga en stark laguppställning för kommande turneringar.

Hiko spenderade de sista två åren av sin spelarkarriär i Rogue men har det senaste året ägnat sig allt mer åt streaming där han har byggt upp en stor följarskara. Under sin senaste stream berättade han att han nu officiellt ser sig som pensionerad från CS:GO och att all tid nu kommer att spenderas på Valorant.

I och med satsningen på Valorant blir 100 Thieves ännu en i raden av större esportorganisationer som satsar på Riot Games nya taktiska shooter. Tillsammans med bland annat T1, Team SoloMid, Sentinels, Gen.G och Immortals lär de därför ligga i framkant när esportscenen i Valorant väl tar fart.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..