×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Counter-Strike: GO

Bib Boys vinner Yalla! Cup — Plockar hem vinstsumman på 25 000 kronor

3
Efter nio veckor av kval, kan vi nu kröna kungarna av Yalla! Cup. Bib Boys med stjärnan Hampus "hampus" Poser i spetsen vinner finalen mot Prima Esports. Finalen var en jämn tillställning, men Bib Boys drog det längre strået, och får där med åka hem med 25 000 kronor.
Under lördagen spelades LAN-finalerna av Yalla! Cup på Inferno Online. På spel stod den totala prispotten på 50 000 kronor, var av vinnaren får åka hem med 25 000 kronor. i semifinalerna mötte Prima Esport POFFEN och BiB BOYS fick stångas med Kombucha. Ur semifinalerna lyckades Prima Esports och Bib Boys knipa finalplatserna. Eftersom det inte spelades någon bronsmatch, fick Poffen och Kombucha nöja sig med en 3-4:e plats och 5 000 kronor vardera. Finalen spelades i ett bo3 format, och kartorna som det landade på var Vertigo, Mirage och Train.

Den första kartan som kom att spelas var Vertigo, som var Prima Esport:s val. Inför kartan, var det klar fördel Prima Esports, eftersom de som gediget lag, säkerligen hunnit strukturera upp sitt spel på Vertigo. Och den fördelen visade sig vara större än man kunnat ana. Det var tydligt att Prima Esports tränat Vertigo, samtidigt som Bib Boys såg helt vilsna ut på kartan i fråga. Storspel från samtliga spelare i Prima Esports, och jordskredssegern var ett faktum. Vid halvtid stod det 13-2 i Prima Esports favör, och Bib Boys skulle inte ta en enda runda som CT. Kartan slutade 16-2 till Prima Esports, och de hade ett ypperligt ingångsläge att plocka hem hela finalen.

Den andra kartan spelades givetvis på Bib Boys val, vilket landade på Mirage. Nu skulle det bli ombytta roller, och Bib Boys skulle hålla i taktpinnen. I början av Mirage delade Bib Boys och Prima Esports på rundorna, men efter ett tag tog Bib Boys, som inledde som CT, kontroll över matchen. Efter snygga clutch-rundor från i synnerhet Pontus "PONKUS" Wahlqvist, började Bib Boys plocka runda efter runda. Efter 15 rundor spelade stod det 11-4 åt Bib Boys. Som CT lyckades Prima Esports än en gång plocka några tidiga rundor för att sedan tappa greppet. Bib Boys tog slutligen de nödvändiga rundorna, mycket tack vare storspelade Calle "H0glund" Höglund, och lyckades vinna Mirage med 16-7.

Kartan som kom att avgöra Yalla! Cup var Train. Bib Boys började den här gången som terrorister, och de verkade fortsätta på det momentum de byggt upp under Mirage. Efter åtta rundor stod det 8-1 åt Bib Boys, och det såg ut som de skulle springa iväg med matchen. Men Prima Esports återhämtade sig. Erik "ztr" Gustafsson och Hugo "ZER" Halvorsen var stor orsak till att Prima Esports hängde kvar i matchen. Bib hittade dock nytt mod i slutet av första halvan, och vid halvtid stod det 9-6 åt Bib Boys. H0glund fortsatte sitt fina spel på train, och under den andra halvan fortsatte Bib Boys sitt fina spel. När det stod 14-8 åt Bib boys, kändes det som matchen var klar. Prima Esports gjorde dock ett sista försök att hämta upp underläget, men det räckte inte hela vägen. Bib Boys höll lugnet, och vann Train med 16-12 och matchen med 2-1 i kartor. Med det är Bib Boys vinnarna av Yalla! Cup och 25 000 kronor.

Det här var allt för den här gången från Yalla! Cup. Tack till alla inblandade och grattis Bib Boys till segern och 25 000 kronor!


1. Bib Boys — 25 000 kronor
2. Prima Esports — 15 000 kronor
3-4. Poffen — 5 000 kronor
3-4. Kombucha — 5 000 kronor

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..