×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Sverige

Dags för LAN-finaler av Yalla! Cup — här är allt du behöver veta

1
Nu på lördag, 18 januari, spelas äntligen LAN-finalerna av Yalla! Cup. På plats inne på Inferno Online kommer totalt fyra lag ta plats. De kämpar om prispotten på hela 50 000 kronor. Här är allt du behöver veta om avslutningen av Yalla! Cup.
Efter totalt nio veckor av kval är det nu endast fyra lag som är kvar i Yalla! Cup. Dessa fyra lag kommer nu att resa till Sveriges huvudstad, Stockholm, närmare bestämt Inferno Online. Klockan 12:30 går sändningen av stapeln med Lucas "Tenshi" Collard, Alexander "Zeweig" Lind och Alexander "rdl" Redl i studion samt Kalle "hallonkraem" Strömgren som reporter.

Totalt tre stycken matcher kommer att spelas, två semifinaler och såklart finalen. Första matchen spelas mellan Prima Esport och POFFEN klockan 13:00. Det vinnande laget tar går vidare till finalen medan förlorarna får lämna turneringen. Samma blir det i nästa match som är schemalagd klockan 16:00 mellan BiB BOYS och Kombucha.

Schema

Turneringsfinal

Sändningsteam

Sändningen, kommer precis som hela kvalsäsongen, att sändas på svenska via Twitch.tv/fragbite. Denna gången kommer dock kommentatorerna, precis som spelarna, att vara på plats på Inferno Online. Showen kommer att ledas av Alexander "Zeweig" Lind som har med sig Lucas "Tenshi" Collard och Alexander "rdl" Redl som kommer att agera kommentatorer samt analytiker. Fragbites redaktör Kalle "hallonkraem" Strömgren kommer även att agera reporter för att göra intervjuer efter matcherna.

SverigeAlexander "Zeweig" Lind (värd)
SverigeKalle "hallonkraem" Strömgren (reporter)

SverigeLucas "Tenshi" Collard (kommentator)
SverigeAlexander "rdl" Redl (expertkommentator)
Se hela sändningen på Twitch.tv/fragbite

Prisfördelning

1. — 25 000 kronor
2. — 15 000 kronor
3-4. — 5 000 kronor
3-4. — 5 000 kronor

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..