Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Artikel

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Intervju

Gabbie: "Oavsett hur det går så är jag oerhört nöjd"

1
Inför kvällens semifinal har vi pratat med Team Gabbies lagkapten för att veta mer om streamerns lag och inställning till slutspelet.
Gabriella "Gabbie" Berthagens gäng är slutspelsklara i Snack Pot Battle of the Streamers, och spelar sin semifinal i kväll. Slutspelet säkrades när hon och hennes lagkamrater besegrade CartmenS femma i kampen om andraplatsen i grupp B.

Vi fick tag i Gabbie för att helt enkelt kolla hur hon själv känner att det gått, och vad hon förväntar sig inför slutspelet. Svaret är kort och gott att hon inte hade så höga förväntningar i gruppspelet, och således inte heller inför slutspelet.

"Har precis tagit Masterexamen så det har varit full fokus på att få klart uppsatsen. Matchen mot CartmenS var första gången jag inte behövde gå upp klockan 6. Under de första två matcherna var jag svintrött när det var dags för spel vid 21. Trots det har det har gått mycket bättre än jag förväntade mig i turneringen", berättar Gabbie för Fragbite.

Mötet med Roxyproxxy beskrivs som extremt nervöst då alla tio personer på servern är goda vänner, men mötet gick ändå Team Gabbies väg. Därefter föll de mot chapMAD i gruppfinal, men fick ändå en slutspelsplats via, som Gabbie beskriver det, en underhållande match.

"Matchen mot CartmenS var otroligt underhållande med kaotiska rundor och stämningen på topp. Det kändes som att båda lagen hade väldigt roligt, oavsett hur det gick. Det är precis den stämningen jag vill se mer av i det svenska streaming communityt - vi jobbar ju trots allt med underhållning allihop."

I kväll kommer Team Gabbie att ställas mot laget YZNb, som enligt många är turneringsfavoriter. Det är turneringens semifinal, och vinnaren säkrar en plats till Battle of the Streamers-finalen, som spelas på DreamHack Summer 2017.

"Det ska bli kul att spela mot Yacine, han har alla förutsättningar på sin sida. Jag kommer spela mitt bästa men framförallt fokusera på att ha roligt och hålla stämningen uppe, dels för min egen skull men även för laget och tittarna. Vi har redan kommit längre än vad jag förväntade mig, vi har spelat sjukt bra tillsammans och oavsett hur det går så är jag oerhört nöjd över vad vi presterat hittills."

Team Gabbies möte med Team YZNb sker under kvällen, närmare bestämt klockan 18:00. Så snart den matchen är över kommer BNTlol och chapMAD att slåss i den andra semifinalen.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..