Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

BNTlol och Gabbie till slutspel i Battle of the Streamers

1
Gruppspelet är avgjort i Snack Pot Battle of the Streamers, och det är lagen BNTlol och Gabbie som utmanar YZNb och chapMAD i slutspelet.
Efter att YZNb och chapMAD vunnit sina grupper väntade de på att få sitt motstånd för nästa veckas semifinaler. Under gårdagen korades de andra två slutspelslagen, och det blev inga mindre än femmorna i BNTlol och Gabbie som stod som segrare i drabbningarna.

Först ut för kvällen var BNTlol mot EmiliaHult, där de förstnämnda faktiskt hade krossat sitt motstånd tidigare i gruppspelet. Någon jättestor skillnad blev det inte igår, då BNTlol via två raka vinster — 16-4 på Mirage och 16-6 på Cache — säkrade andraplatsen i grupp A.

I grupp B var det Gabbie som var det bättre laget i kampen mot CartmenS gäng. Även om det var en jämn drabbning på Inferno, som slutade 16-12 till Team Gabbie, blev det ännu en 2-0-seger via ett aningen tydligare 16-8-resultat på Cache.

Sverige BNTlol vs. Sverige EmiliaHult
bnt, othiss, tabz, st^, kevzy
HULT, absurdHS, -nastyy, InzaNe, Flawwe
Sverige CartmenS vs. Sverige Gabbie
CartmenS, niNus, Olsson, mozyxD, forsanxD
Gabbie, Pinqu, JohanssoN, Kallberg, onscreen

Med andra ord har vi våra fyra slutspelslag klara, och vi har också nästa veckas match-ups färdiga. Team Gabbie kommer att vara laget som utmanar finalfavoriten YZNb, medan BNTlol ställs mot grupp B-vinnaren chapMAD. Vi vet även att dessa matcher kommer att spelas från och med 18:00 onsdagen den 14 juni, men det är ännu oklart vilken match som öppnar sändningen och vilken som avgörs senare under kvällen.

Slutplaceringar

1. TBD — 50 000 SEK
2. TBD — 25 000 SEK
3-4. TBD — 12 500 SEK
3-4. TBD — 12 500 SEK
5-6. Sverige EmiliaHult
5-6. Sverige CartmenS
7-8. Sverige Drayswe
7-8. Sverige Roxyproxxy

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..