Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Artikel

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Intervju

bnt: "Jag och grabbarna är riktigt revanschsugna [mot yzn]"

1
Det blev ingen gruppvinst, men absolut en slutspelsplats för Gustav "bnt" Bergwall och hans Battle of the Streamers-femma. Vi har nått ut till lagkaptenen för att se hur det känns inför semifinalerna.
Inför Snack Pot Battle of the Streamers var det två lag som stack ut på deltagarlistan — Yacine "yzn" Laghmaris lag YZNb och Gustav "bnt" Bergwalls gäng i BNTlol. Lagen drabbades samman redan i grupp A-finalen, där de förstnämnda vann.

Detta till trots kom BNTlol tillbaka i turneringen och knep andraplatsen i gruppen, vilket innebär en resa till semifinal där Dennis "chapMAD" Chapmans lag är hindret. När vi pratade med chapMAD förklarade han att deras femma är en kraftig underdog mot bnt, då han ser sitt motstånd som finalfavoriter. Även om bnt håller med till viss del vill han inte ta något för givet.

"Till viss del, ja. Men chap har också duktiga spelare, och i CS kan verkligen allt hända. Speciellt när vi pratar om mix-matcher, otroligt stora chanser till upsets då man inte har något spel att falla tillbaka på och är osynkade. Hört att MistFire blivit riktigt duktig på senaste också så han kan bli farlig, helt klart!" förklarar bnt för Fragbite.

Som tidigare nämnt föll BNTlol i gruppfinalen efter vad som såg ut som en plattmatch mot laget YZNb. Enligt Bergwall var motståndarna bara "hetare på gröten i början" och hade en starkare kämparglöd än han och hans lagkamrater. När matchen började glida mer och mer åt motståndets håll föll humöret väldigt fort, enligt bnt.

"Tror en del av grabbarna kanske underskattade lite också vilket man aldrig bör göra i CS. Klart att vi förväntade oss en bättre match, speciellt från våran sida."

Kort efter matchen pratade vi med YZNb-kaptenen, som passade på att skicka en jabb mot BNTlol genom att kalla dem för "tryhard-lina". Det verkar inte vara något som rubbat Bergwall ur balans, utan han tycks snarare ha blivit mer målmedveten. Det finns ju trots allt möjlighet för ett återmöte mellan lagen i final.

"Både jag och grabbarna är riktigt revanschsugna. Det är dags att blicka framåt, sikta på att ta ner chapMAD (förlåt Dennis!) och gå till final för att visa vad vi kan åstadkomma när det verkligen gäller. Tror ingen av oss var i närheten av nöjd efter förra mötet mot yzn, och jag tror inte att någon av oss visade vad vi verkligen går för. Oavsett så skulle det vara riktigt roligt med ytterligare ett möte, speciellt om det är på LAN."

BNTlol kommer att ställas mot chapMAD i semifinal under morgondagen, onsdagen den 14 juni. Samma kväll kommer även lagen Gabbie och YZNb göra upp i kampen om en plats till finalen, som spelas på DreamHack Summer 2017!

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..