Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Artikel

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Intervju

yzn: "En helt ny nivå, det bevisade vi när vi körde över BNT och hans tryhard-lina"

-23
Team YZNb vann grupp A i Battle of the Streamers, och nu väntar de på att få ett motstånd till semifinalerna: "Det finns bara en världsklass-streamer i XXL och det är jag."
Yacine "yzn" Laghmaris femma förlorade bara 24 rundor på fyra kartor i Snack Pot Battle of the Streamers grupp A. I och med detta säkrade laget en gruppvinst, och därmed en plats till turneringens semifinaler.

Vi fångade upp gruppvinnarens huvudkaraktär, yzn själv, för att helt enkelt kolla pulsen på laget efter gruppspelet. Som väntat är det absolut inget fel på självförtroendet.

"Det var lika simpelt som vi trodde att det skulle vara. Mina mannar är på en helt ny nivå, det bevisade vi när vi körde över BNT och hans tryhard-lina", förklarar Laghmari efter gruppspelet.

Det finns regler kring vilka profilerna får spela med under Battle of the Streamers. Spelare i lagen får inte vara professionella spelare från ett topp 30-lag på väldsranken, och de får inte heller vara en del av FPL (Faceit Pro League). Med andra ord kanske det kunde varit svårt för Laghmari, som har många vänner i de högre kretsarna, att få ihop en femma. Så var det dock inte.

"Det var väldigt lätt att bestämma vilka spelare som skulle vara med. Jag drog ihop mina nära och kära, och vi dominerade direkt. Det fanns några regler för att försöka begränsa mitt urval av spelare, men när ens vänkrets består av spelare i världsklass blev det bra i slutändan ändå."

Det är ännu oklart vilka Team YZNb kommer att möta i semifinal. De kommer att ställas mot grupptvåan i grupp B, som i skrivande stund kan bli både Team Gabbie och Team CartmenS. För yzn finns det inget lag han föredrar att möta rent baserat på skicklighet, men om man ser det mer personligt har han ett motstånd att föredra.

"Med tanke på att vi kommer avancera till final oavsett vilket lag vi stöter på baserar jag vilka jag vill möta på det personliga. Det finns bara en världsklass-streamer i XXL och det är jag. Det hade därför varit fantastiskt att få köra över CartmenS och visa det för omvärlden också", avslutar yzn.

Just nu står både Team YZNb och Team chapMAD klara för semifinal, och deras respektive motstånd koras nu på onsdag. Där kommer Team BNTlol och Team EmiliaHult att slåss om andraplatsen i grupp A, medan Team Gabbie och Team CartmenS slåss om den sista slutspelsplatsen i grupp B. Missa inte den sändningen med start 18:00 på onsdag!

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..