×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplistan: Sveriges största streamers i juli 2022

1
Här är svenskarna som var störst på Twitch under juli månad.
Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som streamar på engelska som därför inte är med på den här listan.

De flesta svenskar går på sommarledighet i juli. Flera av Sveriges största streamers passade också på att ta lite ledigt, vilket gjorde det möjligt för nya namn att ta sig in på vår streamingtopplista.

För femte månaden i rad är det CyrusTWO som toppar listan över svensktalande streamers. Trots att hans 122 000 tittade timmar är den lägsta siffran hittills i år är CyrusTWO ohotad etta på listan följd av CS-legendaren Emil "HeatoN" Christensen som åter är tillbaka på en andraplats på listan.

Debutant på topplistan för i år är GTA-streamern COSMO som med 100 000 tittade timmar lyckas kriga sig in på en tredjeplats framför gpunkt och Fredrik "slop3" Wahlstedt.

Sveriges mest sedda Twitch-streamers i juli 2022

1. CyrusTWO — 122 311 tittade timmar
2. HeatoNcs — 105 417 tittade timmar
3. COSMO — 100 078 tittade timmar
4. gpunkt — 98 019 tittade timmar
5. slop3 — 93 580 tittade timmar

På listan över Sveriges största kvinnliga streamers ser vi ett nytt namn överst på listan denna månaden. CS-streamern fragariagaming, dubblade antalet tittade timmar i juli jämfört med månaden innan vilket räcker till en förstaplats på listan.

Sveriges mest sedda kvinnliga Twitch-streamers i juli 2022

1. fragariagaming — 15 912 tittade timmar
2. EmiliaHult — 14 155 tittade timmar
3. Nadmyre — 12 853 tittade timmar
4. SwedishGirlMafia — 11 476 tittade timmar
5. ImSoff — 10 090 tittade timmar

Artikelbild: Imsoff/Twitch, fragariagaming/Twitch och Pressbild/NIP

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..