×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Miljardsmällen: Faze Clans börsnotering betydligt dyrare än förväntat

1
Organisationens kvartalsrapport visar att Faze Clans börsnotering kostade en miljard kronor mer än man räknat med.
När den amerikanska superorganisationen Faze Clan förra året meddelade att bolaget skulle slås ihop med ett annat bolag och sedan börsnoteras räknade man att affären skulle ge bolaget 291 miljoner dollar (~3,1 miljarder kronor). När Faze Clan häromveckan offentliggjorde sin kvartalsrapport visar det sig att den siffran i verkligheten blev betydligt mindre.

Nyhetssajten Dexerto rapporterar att sammanslagningen, som skedde i juli, resulterade i mindre än hälften så mycket pengar som Faze Clan initialt räknat med. I kvartalsrapporten skriver Faze Clan att bolaget istället för 3,1 miljarder kronor fick ut omkring 100 miljoner dollar (~1 miljard kronor).

Missräkningen var en bidragande faktor till att Faze Clan rapporterar en förlust på 6,2 miljoner dollar (~65 miljoner svenska kronor) under det gångna kvartalet.

Artikelbild: Kalle Strömgren och Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..