Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Skitlite avancerar till OneBlade-finalerna

1
Skitlite plockade hem vinsten efter ett hett kvalfinalspel för Finland i Philips OneBlade Cup i måndags. De vann semifinalen mot Gosu efter tre spelade kartor, varav en gick till tre övertider, och finalen 2-0 över rat-gang.
I måndags stod det klart vilket lag som kommer representera Finland i Philips OneBlade Cup-finalerna. I semifinalen som sändes ställdes SkitLite mot GoSu, en match som gick till tre kartor. Gosu fick en stark start genom att stänga sina motståndares kartval, Mirage, med dominerande 16-3. Nästkommande karta var Inferno och där fick båda lagen chansen att visa sina färdigheter. Olli "sLowi" Pitkänen och hans lagkamrater stängde kartan först efter tredje övertiden, 25-23. Det hela avslutades på Cobblestone, där Skitlite vann med 16-4.

Även den andra semifinalen gick till tre kartor då rat-gang mötte FCL.Menace. Till skillnad från den direktsända matchen plockade båda lagen sina egna kartval, FCL.Menace tog Mirage och rat-gang tog Cache. Den avslutande kartan blev Overpass där rat-gang steppade upp och stängde matchen till sin fördel. Finalen gick dock inte i samma mönster som semifinalerna, då Pikänens femma vann två kartor i rad för att stå klara för turneringsfinalerna.


Semifinaler

Kvalfinal

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..