Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Vinn en signerad Fnatic-tröja — anmäl ditt lag till Philips OneBlade Cup

1
Nu kämpar deltagarna i Philips OneBlade Cup inte bara om äran och prispotten, utan även om en av Freddy "KRiMZ" Johanssons personliga spelartröjor som blivit signerad av hela Fnatics lag. Allt du behöver göra för att få chansen att vinna den är att registrera ditt lag till turneringen.
Mixkvalet går av stapeln under veckan och i samband med detta lottar vi ut en signerad Fnatic-tröja. Spelartröjan är signerad av den nuvarande femman bestående av bland andra Freddy "KRiMZ" Johansson, vars personliga tröja det handlar om (ta det lugnt, den är tvättad). Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna tröjan är att registrera dig och ditt lag till något av Philips OneBlade Cup-kvalen.

För att kunna hålla koll på tävlande och för en opartisk utlottning använder vi oss av tjänsten gleam, allt som behövs är ditt användarnamn på Fragbite. Du kan öka din chanser genom att dela med dig av tävlingen, men det är inte nödvändigt. Även ni som varit med i tidigare kval är välkomna, logga bara in i formuläret nedan för att vara med i tävlingen.

Mixkval

16-17 oktober: Kval #1 – Färdigspelat
18-19 oktober: Kval #2 – Registrera ditt lag här!
20-21 oktober: Kval #3 – Registrera ditt lag här!
22 oktober: Sista chansen – Registrera ditt lag här!
23 oktober: Direktsänd kvalfinal!

Det första mixkvalet drog igång igår och spelades löpande under kvällen. Nästa öppna kvalomgång spelas på onsdag tätt följt av ännu en omgång på fredag. Det sista kvaltillfället kommer ta plats på söndag, då med färre platser, innan måndagens kvalfinal. Ett lag avancerar till huvudfinalerna där de ska visa vilket land av Sverige, Danmark och Finland som är det bästa.


Fnatic Jersey raffle

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..