Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Maskinisterna kvalar till OneBlade-finalerna över Chupas

1
Det första laget står klart för Philips OneBlade Cup-finalerna, detta efter att Maskinisterna slog Chupas i den svenska kvalfinalen under gårdagskvällen. Det tog tre kartor, varav den sista gick till övertid, för att ta fram det avancerande laget.
I samband med att det finska delkvalet tog sin start i Philips OneBlade Cup spelades kvalfinalspelet för den svenska portionen. Kvällen började med semifinalerna, där det var PopcornPlokker$ möte med CHUPAS som sändes. Matchen gick till samtliga tre kartor, där Chupas gick ut som vinnare. I den andra semifinalen svepte Maskinisterna sina motståndare i ggnore ur balans när de avancerade till kvalfinalen efter bara två spelade kartor.

Finalen mellan Chupas och Maskinisterna tog sin start på Inferno med en oerhört jämn halvlek. Vid halvtid ledde Chupas med en knapp runda, 8-7, och rusade iväg under nästkommande halva. Med bara tre rundor som anfallare kunde Maskinisterna inte göra mycket och deras motståndare stängde matchen, 16-10.

Den andra kartan blev Mirage vars första halva såg liknande ut, men slutade med Maskinisterna i ledning, 8-7. William "s1ck" Johanssons femma lyckades plocka åtta rundor som anfallare, vilket gav dem kartan, 16-9. Den avslutande kartan var Cache, där det var Chupas tid att skina under första halvlek, 9-6. Maskinisterna lät dock inte sina motståndare ta hem kvalvinsten, utan tog matchen till övertid. Fyra städade rundor senare stod laget som vinnare av den svenska kvalfinalen, 19-15.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..