Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Mixkval i Philips OneBlade Cup — registrera ditt lag nu

1
Nästa vecka intar de mixade lagen Philips OneBlade Cup-kval. Det ger spelare från Sverige och Finland en extra chans att delta och öppnar upp för lag bestående av en härlig nordisk blandning. Registreringen är öppen till samtliga fyra(!) kval och det är dags registrera ditt lag nu.
Det är dags för mixkval i Philips OneBlade Cup, där vi släpper en hel del på regionrestriktionerna. I detta kval får lag innehållande minst tre spelare från Sverige, Danmark och Finland delta. Detta innebär inte att dessa tre måste vara från samma land, utan att ett lag till exempel kan bestå av en svensk, en dansk, en finländare och två fransoser. Men majoriteten måste fortfarande vara från de tre nordiska länderna.

Inte nog med att vi öppnar upp för fler europeiska spelare att delta, vi lägger dessutom till ytterligare två kval denna vecka. Detta innebär att det kommer spelas fyra kval i jakten på platser till kvalfinalerna den 23 oktober. De lag som inte lyckades avancera under det svenska samt det finska regionkvalet får därmed chansen att åter igen delta i turneringen. Ett lag från vardera delkval går sedan vidare till de direktsända kvalfinalerna.

Mixkval

16-17 oktober: Kval #1 – Registrera ditt lag här!
18-19 oktober: Kval #2 – Registrera ditt lag här!
20-21 oktober: Kval #3 – Registrera ditt lag här!
22 oktober: Sista chansen – Registrera ditt lag här!
23 oktober: Direktsänd kvalfinal!

Kom igen nu Sverige!

Nu är det sista chansen för alla svenska lag där ute att kämpa om en plats i huvudfinalerna. Visa Danmark och Finland att vi har den bästa CS-scenen i veckans kval. Vad hade inte varit bättre än att dubbla de svenska chanserna i turneringsfinalerna genom att kvala in med en extra svenskfemma? Nu kör vi!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..