×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tidigare G2-ägaren om Rekkles: "Den värsta typen av lagkamrat man kan ha"

1
Det var ord och inga visor när före detta G2-chefen pratade om svenska stjärnan.
Martin "Rekkles" Larsson är en av Sveriges mest framstående League of Legends-spelare någonsin. De senaste åren har dock inte gått lika bra. Nu sitter spelaren på Fnatics bänk. Under 2021 spelade han två splits tillsammans med G2 Esports som slutade i en fjärdeplats och en tredjeplats.

Någon som verkligen inte tyckte han passade i laget var organisationens dåtida VD, Carlos "ocelote" Rodríguez Santiagos. I en intervju med Duncan "Thorin" Shields berättar han sina tankar om svensken: "Rekkles är som en snurrig kvinna, det är så han agerar".

Carlos fortsätter med att säga att Rekkles var svår att handskas med: "Han är den värsta typen av lagkamrat man kan ha i ett lag i många situationer. Visst när det är crunch time och han är fed så är han den bästa att ha."

"Mekaniskt sätt är han otrolig, men inte en bra lagkamrat. En lagkamrat som vet hur ett lag ska fungera skulle inte gilla att spela i samma lag som honom", avslutar Carlos.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games, Red Bull

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..