×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Övrigt

Rekkles pratar ut om Carlos: "Vi var fiender"

1
Martin "Rekkles" Larsson jämför tiden i G2 med Karmine Corp och fientligheten med G2-grundaren.
League of Legends-ikonen Martin "Rekkles" Larsson gav en insikt i problematiken under tiden med G2 Esports och kontroversiella grundaren Carlos Rodríguez under en livesändning.

Det var under ett segment av streamen som Rekkles pratade om framtiden och KCorp som gled in på jämförelser med hur G2 behandlade honom.

- Jag vet att det här året kommer att bli mycket bättre än förra året, jag vet det för att KCorp faktiskt inte vill mig något ont. Det är bra vibbar, säger Rekless och fortsätter.

- Det är inget skumt som pågår, som det definitivt var med Carlos. Jag tror inte någon av oss ville... Jag ville inte att de skulle tjäna pengar på mig och jag är säker på att de inte ville släppa mig till de lagen jag ville gå till, tillägger Rekkles.

- Jag vet det för ett faktum att de inte ville släppa mig till vilket lag jag ville. Definitivt var förra året en situation där vi var fiender, och jag känner inte alls så med KCorp. De har alltid behandlat mig väldigt bra, och jag tror att det kommer att fortsätta oavsett om vi jobbar tillsammans eller ej, avslutar Rekkles.


Artikelbild: RekklesLoL/Twitter
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..