×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rekkles bänkas i Fnatic efter rollbyte

1
Den svenska stjärnans comeback i Fnatic blev inte långlivad.
Sveriges mest kända League of Legends-spelare Martin "Rekkles" Larsson bänkas i Fnatic. Det meddelade organisationen under fredagskvällen kort efter att Rekkles själv meddelat att han byter roll från AD Carry till Support.


"Efter Rekkles beslut att byta roll, vilket vi kommer att stötta på alla sätt vi kan, har vi kommit överens om att inte fortsätta med honom i startfemman under nästa split. Därför kommer vi att signa en ny ADC under de kommande veckorna", skriver Fnatic på Twitter.


Rekkles, som skördade stora sportsliga framgångar med Fnatic under åren 2015—2018, återvände till Fnatic inför höstens LEC-split efter att ha spelat de senaste åren i G2 Esports och Karmine Corp. Resultatmässigt har både vinter- och vårspliten varit ett fiasko för Fnatic som slutade på en nionde och åttonde plats i ligan.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..