×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Storlaget kan vara på väg att lägga ner — uppges vilja sälja alla sina spelare

1
Ekonomisk kris kan innebära att alla lagets spelare och personal sparkas.
Det amerikanska storlaget Counter Logic Gaming kommer att lägga ned sin verksamhet. Det rapporterar League of Legends-reportern Travis Gafford i en video på Youtube.

Enligt Gafford kommer CLG att upphöra med sin verksamhet under april månad vilket innebär att man också kommer att sälja av alla sina esportlag. Anställda vid det nordamerikanska esportföretaget ska ha informerats om att avskedningar kommer att börja på CLG så tidigt som denna torsdag.

Det enda lag som CLG inte släpper omedelbart uppges vara organisationens League of Legends-lag som tävlar i LCS, även om man påbörjat processen att sälja sin plats i ligan. Den ledande kandidaten att köpa CLG för tillfället uppges vara NRG Esports som tidigare tävlat i LCS.

Nyheten kommer bara ett par dagar efter att det rapporterats om att CLG:s LCS-konkurrenter TSM också brottas med ekonomiska problem som kan leda till kraftiga nedskärningar i organisationen.

Förutom organisationens League of Legends-lag har CLG också lag i bland annat Counter-Strike: Global Offensive och Valorant.

Se Gaffords video nedan:

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games
Videokälla: LEC/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..