×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rekkles talar ut om fiasko-säsongen: "Ärligt talat pinsamt att spela"

1
Den svenska stjärnan hade nära till tårar när han pratade om Fnatics svaga säsong.
Martin "Rekkles" Larssons återkomst i Fnatic blev inte alls vad svensken hoppats på. I sin första split med Fnatic slutade laget på en niondeplats i tabellen och lyckades knappt vinna några matcher alls.

Nu när säsongen avslutats väljer Rekkles att öppna upp om sina känslor och tankar om den gångna säsongen. I en känslosam video som svensken laddat upp på Youtube berättar en tårögd Rekkles att utgången inte alls blev som han tänkt sig.

— Det har bara varit mycket. Jag ville inte att detta skulle hända. Jag vet inte ens varför det hände, om jag ska vara ärlig, säger Rekkles i videon.

— Det ni såg var vad vi hade att erbjuda. Om jag tänker på scenmatcherna och jag jämför med träning är det inte en situation där vi var bra i scrims och dåliga på scenen, jag vet att vissa lag har det. Vi var bara dåliga tycker jag. På scen, i scrims, allt var bara dåligt. Det var ärligt talat pinsamt att spela, fortsätter han.

Se Rekkles video nedan:

Till följd av de svaga resultaten ryktas Fnatic vilja göra ändringar i sin startfemma inför vårens split. Enligt uppgifter från nyhetssajten Blix.gg och League of Legends-journalisten Brieuc "Wooloo" Seeger kan både Fnatics toplaner Martin "Wunder" Hansen och supportspelaren Rúben "Rhuckz" Barbosa få göra plats för akademispelarna Óscar "Oscarinin" Muñoz och Henk "Advienne" Reijenga.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..