×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Rekkles talar ut om fiasko-säsongen: "Ärligt talat pinsamt att spela"

1
Den svenska stjärnan hade nära till tårar när han pratade om Fnatics svaga säsong.
Martin "Rekkles" Larssons återkomst i Fnatic blev inte alls vad svensken hoppats på. I sin första split med Fnatic slutade laget på en niondeplats i tabellen och lyckades knappt vinna några matcher alls.

Nu när säsongen avslutats väljer Rekkles att öppna upp om sina känslor och tankar om den gångna säsongen. I en känslosam video som svensken laddat upp på Youtube berättar en tårögd Rekkles att utgången inte alls blev som han tänkt sig.

— Det har bara varit mycket. Jag ville inte att detta skulle hända. Jag vet inte ens varför det hände, om jag ska vara ärlig, säger Rekkles i videon.

— Det ni såg var vad vi hade att erbjuda. Om jag tänker på scenmatcherna och jag jämför med träning är det inte en situation där vi var bra i scrims och dåliga på scenen, jag vet att vissa lag har det. Vi var bara dåliga tycker jag. På scen, i scrims, allt var bara dåligt. Det var ärligt talat pinsamt att spela, fortsätter han.

Se Rekkles video nedan:

Till följd av de svaga resultaten ryktas Fnatic vilja göra ändringar i sin startfemma inför vårens split. Enligt uppgifter från nyhetssajten Blix.gg och League of Legends-journalisten Brieuc "Wooloo" Seeger kan både Fnatics toplaner Martin "Wunder" Hansen och supportspelaren Rúben "Rhuckz" Barbosa få göra plats för akademispelarna Óscar "Oscarinin" Muñoz och Henk "Advienne" Reijenga.

Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..