×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Toppligan stänger av sina egna admins efter allvarligt misstag

1
Misstaget har lett till en 10 matcher lång avstängning för arrangörens egna admins.
Två admins som agerar assisterande domare i den koreanska League of Legends-ligan LCK har fått en 10 matcher lång avstängning. Det meddelade arrangören under veckan genom ett uttalande på Twitter.

Bakgrunden till avstängningen är ett misstag som domarna begått inför en tävlingsmatch mellan KT Rolster och Brion. Inför matchen fyllde domarna i fel uppgifter om KT Rolsters val av sida och trots att dokumentet dubbelkollades upptäcktes inte felet förrän kort inpå matchstart då Brion uppmärksammade felet.

Lagens val av sida har stor betydelse för vilken strategi som förbereds inför matchen och felaktig information om vilken sida man ska spela på kan därför vara förödande. I uttalandet skriver arrangören att man nu kommer att vidta ännu fler säkerhetsåtgärder för att säkerställa att felet inte kan upprepas.

KT Rolster vann till slut matchen med 2-0. Inför helgens avslutande spelomgång av LCK-gruppspelet ligger KT Rolster femma i tabellen med sex vinster och tre förluster. Tabellen toppas av T1, Gen.G Esports och Sandbox Gaming som alla har sju vinster och två förluster i gruppen.


Artikelbild: Pressbild/LCK
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..