×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Franska laget bryter med talang efter attacken mot svenska spelaren

1
Spelarens toxiska kommentarer mot den svenska G2-spelaren fick laget att agera snabbt.
Det franska LFL Division 2-laget MS Company valde häromdagen att med omedelbar verkan bryta sitt kontrakt med sin bulgariska jungle-spelare Nicolai "Nicolaiy" Garkov. Bakgrunden till beslutet var att spelaren betett sig illa under en solo queue-match mot G2 Esports svenska botlaner Maya "Caltys" Henckel.

Efter matchen visade Caltys upp skärmbilder av Nicolaiys beteende i ett inlägg på Twitter som snabbt fick stor spridning på plattformen. I svar på inlägget vittnade också andra spelare om hur Nicolaiy betett sig illa mot dem i spelet.


Bara ett par timmar efter Caltys inlägg valde MS Company att agera mot spelaren. I ett uttalande ber organisationen om ursäkt för spelarens beteende och att man med omedelbar verkan bryter kontraktet med Nicolaiy.

"Vårt lag vill främja värderingar och principer som är i rakt motsatt till den här typen av beteenden. Dessa ord har ingen plats inom esporten eller samhället. Därför har hela personalen på MS Company beslutat att permanent och omedelbart släppa spelaren", skriver organisationen.


Artikelbild: Pressbild/G2 Esports och MS Company

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..