×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Proffsspelare bannas från servrar efter nya regler

1
De nya reglerna har fått flera spelare att bannas från Riots servrar.
Nya regler på de sydkoreanska League of Legends-servrarna har fått flera spelare, bland annat proffs, att bannas. Det rapporterar nyhetssajten Dexerto.

Enligt sajten har regler införts som innebär att icke-sydkoreanska spelare bannas från servrarna i ett försök att hålla nere antalet konton som spelar på dem. Bakgrunden till de nya reglerna är att det pågår matchfixning och betting på matcher på servrarna, något som bland annat LoL-legendaren Lee "Faker" Sang-hyeok pekat ut som ett stort problem.

Till följd av reglerna har bland annat Weibo Gamings sydkoreanska toplaner Kang "TheShy" Seung-lok bannats från servrarna, något han upptäckte när han streamade live på Twitch.

Riot har ännu inte kommenterat om de nya regeländringarna kommer att lättas på eller om utvecklaren fortsatt kommer att banna konton som till synes inte är koreanska.


Artikelbild: Pressbild/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..