×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Taiwan

Seniorlaget ställde upp i LAN-turnering — hyllas världen över

1
LAN-bilderna på pensionärernas League of Legends-lag har spridits över hela världen.
Ett taiwanesiskt League of Legends-lag har blivit virala efter att ha ställt upp i en LAN-turnering i Taipei. Anledningen till lagets popularitet är att samtliga lagmedlemmar är mellan 62—69 år.

Laget, som spelar under namnet Hungkuang Evergreen Gaming, grundades i somras av en anställd vid Hungkuang University i staden Taichung. Flera av spelarna hade aldrig tidigare använt sig av datorer men efter att de fått provspela League of Legends fastnade flera för spelet.

Resultatmässigt gick det inget vidare för laget i LAN-turneringen men en journalist från AP var på plats och fotade och skrev en artikel om laget. Artikeln har sedan spridits som en löpeld och publicerats i flera publikationer världen över.

En av dem som läste artikeln var Overwatch-kommentatorn Alex "Goldenboy" Mendez som delade med sig av historien i ett inlägg på Twitter. Inlägget bidrog till att göra historien ännu mer känd och har i skrivande stund över 3,9 miljoner visningar på Twitter.


Artikelbild: Pressbild/Hungkuang University och League of Legends

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..