×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Koreanska spelaren skriver historia — första kvinnan som värvas till LCK-lag

1
Jeon "DangMoo" Su-jin blir den första kvinnliga proffsspelaren i Sydkorea.
Det koreanska laget Liiv Sandbox blir det första LCK-laget någonsin att signa en kvinnlig spelare, rapporterar nyhetssajten Dexerto. Det står klart efter att laget häromdagen presenterade Jeon "DangMoo" Su-jin som nyförvärv inför nästa års League of Legends-säsong.


DangMoo är en välkänd supportspelare i Korea med över 200 000 prenumeranter på Youtube och 186 000 följare på Twitch. Hon är känd för att vara den första kvinnliga spelaren som nått Challenger-ranken på koreanska servrar men har inte tidigare representerat något lag i tävlingsmatcher.

DangMoo ansluter till Liiv Sandbox akademilag Sandbox Gaming Challengers och kommer inledningsvis därför inte att spela i organisationens LCK-lag. I akademilaget finns sedan tidigare redan en supportspelare vilket innebär att DangMoo kommer att behöva konkurrera om en startplats i lagets femma.

Artikelbild: Pressbild/Liiv Sandbox
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..