×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Storlaget sparkar nyförvärvet efter grova anklagelser

1
25-åringen fick sparken efter bara några veckor i laget.
I början av december presenterade det amerikanska storlaget TSM sitt nya akademilag. Nu, bara några veckor senare, har en av spelarna tvingats lämna laget.

Det är den australiensiska mid lanern Stephen "Triple" Li som får lämna laget med omedelbar verkan. Beskedet kommer efter att Triples före detta flickvän publikt anklagat honom för flera allvarliga övertramp som drogmissbruk, stalking och vapeninnehav.

Efter ex-flickvännens publika anklagelser valde Triple att bemöta dem i ett eget uttalande. I ett inlägg på Twitter medger 25-åringen att han brukat droger och varit otrogen men förnekar att han innehar vapen eller stalkat någon. Han skriver också att han idag är drogfri och villig att göra drogtester för att bevisa det.


Triples erkännande var dock inte tillräckligt för att TSM skulle välja att behålla spelaren i laget. Dagen efter meddelade TSM att man rivit upp kontraktet och letar efter en ny spelare till akademilaget.


Artikelbild: Pressbild/TSM och Riot Games
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..